BUREAU

 

 

Marc Font Freide Architectuur (MFFA) is een zelfstandig architectenbureau te Voorburg dat zich richt met zijn persoonlijke en gedreven aanpak op de particuliere en  zakelijke markt. Architectuur, interieur en inrichtingsadvies zijn mijn speerpunten.

 

Door persoonlijke aandacht kan ik als architect voor elke opgave en opdrachtgever de specifieke en individuele passende oplossing leveren. Rekening houdend met programma, locatie, opdrachtgever en gebruik ontwikkel ik voor elk project een eigen visie. Samen met de klant ga ik schetsen, discussiëren, fantaseren en ontwerpen op zoek naar een eigen sfeer en identiteit. De identiteit van een plek, gebouw, overgang en detail. Deze identiteit wordt de gevoelsmatige meerwaarde van het ontwerp. 

Door middel van materiaalvoorstellen, maat- en bouwtekeningen krijgt het ontwerp steeds verder vorm. Met behulp van de directievoering tijdens de uitvoering wordt zorgvuldig en open de bouw ondersteund. Gedurende het proces vindt geregeld overleg plaats met adviseurs, inspecteurs, aannemer(s) en vanzelfsprekend de toekomstige bewoners.  Uiteraard is het beschikbare budget van de opdrachtgevers altijd leidend geweest.

Ook voor de inrichting (en het ontwerpen van het meubilair) kunt u terecht. 

 

In samenwerkingsverband binnen een netwerk van professionals en specialisten is iedere vraagstelling te beantwoorden. Flexibel wordt ingespeeld op elke architectonische opdracht.

 

Architectuur is het maken van ruimte en het spelen met licht.

Door middel van vakmanschap met oog voor detaillering en eenvoud worden tijdloze plekken en gebouwen gecreëerd die rust en vanzelfsprekendheid uitstralen.  De ontwerpen zijn geïntegreerd in de omgeving. Ze inspireren de plek en versterken de stad. Het ontwerp moet op zijn plek vallen. De sfeer en het gevoel moeten kloppen.

 

Marc Font Freide Architectuur is opgericht door Marc Font Freide in 2012. Hij is jarenlang werkzaam geweest bij gerenommeerde bureaus en heeft hier gewerkt aan een groot aantal bijzondere bouwkundige en architectonische projecten.